Emporio Armani – е една от водещите, световни бизнес групи с над 5000 служители и 13 фабрики в Милано, Италия. Италианският бранд произвежда и проектира редица модни и лайфстайл продукти, включително мъжко и дамско облекло, аксесоари, слънчеви очила, бижута, домашен интериорен дизайн, парфюми и часовници. Името се е превърнало в символ на висша мода и е сред най-престижните имена на брандове навсякъде по света. Часовниците на този бранд също притежават висок стил и класа. Съвремената визия и качественият механизъм на всеки часовник в колекциите Diamond, Sport, Classic и Ceramica, гарантират удобство във всеки случаи на деня. Стилът на креативния Emporio Armani е разпознаваем във всеки модел на дизайнерските модели.

През 1991 година дизайнерът Girgio Armani създава Armani Exchange като младежка и модерна марка, представляваща съвременната интерпретация на стиловете на Giorgio Armani. Тя съчетава елементите на класическата луксозна мода със смелостта на уличната мода, създавайки свой уникален стил.

От самото начало, часовниците Armani Exchange завладяват сърцата на младите и модерни хора, предлагайки им стилни и достъпни аксесоари, които допълват перфектно техния уникален образ. Марката се насочва към динамични и енергични личности, които се стремят да изразят своята индивидуалност и стил.

През годините Armani Exchange разраства своята колекция от часовници, внедрявайки новаторски технологии и елегантни дизайни. Техните часовници са съчетание от модерни материали, като неръждаема стомана, PVD покритие и кожа, което им придава изискан вид и ги прави издръжливи за ежедневно носене.

Дизайните на Armani Exchange са уникални и съчетават минималистични елементи със спортно-елегантни акценти. Детайлите като логото на марката, стилът на циферблата и формата на корпуса придават неповторимост на всеки часовник.

Повече за марката и нейните модели можете да научите тук: https://timedix.bg/armani-exchange