Часовниците Armani Exchange изразяват енергичността на младежкия дух, внасяйки игрив привкус към изтънчения дрескод, Те са ярка демонстрация на свободния и креативен дух на индивида. Брандът Armani Exchange, част от организацията Armani, е основан през 1991г. Първият и все още водещ магазин е открит в Манхатън. Марката се разраства толкова бързо, че вече има открити 270 магазина в 31 държави. Позната със своята провокативност, тя се преоткрива в градския, но шикозен уличен стил. Аксесоарите, принадлежащи на Armani Exchange, освен с уникалния си дизайн, се познават и по изключително високото качеството, присъщи на всяка марка и линия, намираща се под чадъра на Giorgio Armani.

В началото на 1981 година, легендарният моден дизайнер Giorgio Armani решава да разшири своята модна империя, като създаде нова линия от аксесоари. Така вижда светлината на деня Emporio Armani - младежка и модерна марка, която е допълнение към вече прочутата Armani Fashion House.

Съчетавайки безупречния си моден дизайн и изключителна креативност, Giorgio Armani въвежда своя неподражаем стил в света на часовниците. Emporio Armani бързо завладява вниманието на модните ентусиасти и се превръща в престижна марка, която олицетворява индивидуалност и класа.

През годините Emporio Armani продължава да развива своя дизайн и технологии, предлагайки широка гама от стилове и модели за мъже и жени. От класически до модерни, от спортни до елегантни, часовниците на марката се адаптират към различни предпочитания и стилове на носителите си.

С прецизния си хронометър и внимателно избрани материали, Emporio Armani гарантира качество и издръжливост на всеки свой продукт. Марката използва най-съвременните технологии за изработка на часовниците си, за да гарантира точно измерване на времето и дълготрайна функционалност.

Часовниците Emporio Armani не са просто аксесоари - те са израз на стил, самочувствие и решителност.

Повече за марката и нейните продукти можете да научите тук: https://timedix.bg/emporio-armani