Lorus е марка на компанията Seiko Watch Corporation и е пусната на пазара в Европа през 1982, за да допълни вече популярните марки Pulsar и Seiko. Целта на марката, още от нейното основаване, е да предложи селекция от бюджетни часовници, които да са стилни, качествени и да се възползват от най-новите технологични разработки на Seiko Watch Corporation. Марката се радва на незабавен успех.

Днес Lorus има продуктово портфолио, което впечатлява със своето разнообразие. То включва часовници за мъже, жени и деца, отличаващи се с превъзходното съотношение цена-качество, характерно за Lorus още от основаването на бранда. Заедно със стандартните функции, продуктите на Lorus включват и специфични характеристики и функции, например дигитални и двойни дисплеи, соларно зареждане на батерията и будилници-хронографи.

Ако се питате дали часовниците Lorus са добри, отговорът е, че няма как да сгрешите с покупката на някой от техните продукти. Красноречив е фактът, че те са продали над 120 милиона часовници по целия свят!

В Timedix ще откриете специално подбрани мъжки и дамски часовници от колекцията на бранда. Стремежът ни е да предложим на нашите клиенти селекция от стилове. Оригиналните часовници Lorus можете да закупите на най-добри цени.