Seiko е японска компания за часовници, създадена през 1881 г. В продължение на много години тя се разраства до един от световните лидери в тази област.
Марката прави много иновативни продукти. Сред тях са Seiko Quartz Astron, първите кварцови часовници в света, които се появиха на пазара в края на 60-те години и напълно промениха концепцията за часовникарството. 
Характерно за японската компания е спазването на строги правила и стандарти, които гарантират високото качество и индивидуалността на часовниците. В своя дизайн Seiko разчита на няколко ключови атрибута. Това са автоматично навиване, показване на дата в един прозорец, водоустойчивост, корпус от неръждаема стомана и каишка. 
Часовниците Seiko са истинска класика, която всеки ценител на качествените часовници трябва да има в своята колекция.
Seiko, за разлика от швейцарските луксозни имена, е повече от „марка“ в конвенционалния смисъл на думата. Компанията прави страхотна часовници, предлагащи отлична стойност на всякакви цени. И това е една от малкото фирми, които продължават да правят качествени автоматични модели.
Когато искате да получите високо качество, красив дизайн и най-нови технологии – тази марка е вашият избор. Обърнете се към нея, ако имате нужда от нов часовник. Разгледайте колекцията по-долу и намерете продуктите, които отговарят на вашия вкус и стил.