СМАРТ ЧАСОВНИЦИ

Смарт часовници на достъпни цени


Смарт часовниците са иновативен продукт, който прави живота ви по-лесен и добре организиран. В нашия онлайн каталог на Timedix.bg ще откриете широка гама от смарт часовници и фитнес гривни на изключително привлекателни цени. Предлагаме ви продукти от утвърдени марки като Garmin, Polar, Skagen, Fossil, Willful, Yamay, Letsfit, Michael Kors и много други. Всеки часовник разполага със специфични характеристики и функционалности, които ще ви позволят да изберете най-подходящият модел за вас.

С Garmin имате широка гама от модели със специални функции като музикално съхранение, вградени фитнес приложения, следене на съня и други удобства. Всички часовници на Garmin са оборудвани с високорезолюционен екран, който осигурява ясна визуализация дори при ярка слънчева светлина.

С уникалната си комбинация от технология, дизайн и надеждност, часовниците на Garmin са идеалният избор за всеки, който търси перфектно съчетание от стил и функционалност. Независимо дали сте фитнес ентусиаст или просто желаете лесно управление на мобилното си устройство, смарт часовникът на Garmin е идеалният избор за вас.

Garmin предлага специализирани модели за различни дейности, включително плуване, голф и туризъм, което ги прави предпочитан избор за спортни ентусиасти във всяко време.

Всички часовници на Garmin включват множество биосензори, които следят вашата сърдечна честота, производителност, активност и изгаряне на калории. Някои модели разполагат с вграден GPS и сателитни системи за навигация, което ги прави перфектни за туризъм и други приключения.

С новите си модели, Garmin добавя функционалности, които правят часовниците им още по-удобни за ежедневна употреба. Изборът на Spotify, Bluetooth и възможността за безконтактно плащане правят часовниците на Garmin не само инструмент за спортисти, но и стилен аксесоар, който ще ви помогне да останете свързани и продуктивни през целия ден.

Със своите върхови технологии и изключителни функционалности, Garmin е марката, която ще ви помогне да постигнете вашите цели и да живеете активно и здравословно. Открийте повече за марката и нейните часовници на следния линк: https://timedix.bg/garmin
Garmin vivofit 3, Activity Tracker смарт часовник
121,50 лв. 135,00 лв. валидност до 17 дек
Garmin Venu 2 Plus White + Cream Gold Смарт часовник
800,10 лв. 889,00 лв. валидност до 17 дек
Garmin Venu 2S Light Gold Смарт часовник
715,50 лв. 795,00 лв. валидност до 17 дек
GARMIN INSTINCT 2 SOLAR Graphite Смарт часовник
715,50 лв. 795,00 лв. валидност до 17 дек
GARMIN INSTINCT 2 Graphite Смарт часовник
539,10 лв. 599,00 лв. валидност до 17 дек