5 причини да изберем часовник Cluse

Cluse е един от брандовете за аксесоари, които натрупаха значителна популярност в последните няколко години. Компанията е основана в Амстердам, Холандия през 2013 г. и е известна най-вече с характерния за Cluse минималистичен почерк, комбиниращ семпла визия, елегантен дизайн и модерно излъчване.

Ако се чудите дали часовник Cluse е добър избор за вашата колекция от часовници, или пък искате да зарадвате ваш близък с качествен аксесоар, то вижте какви са предимствата, които марката предлага, обобщени в следващите редове.

Достъпна цена

Когато говорим за покупка на часовник, или какъвто и да било друг аксесоар, цената винаги е един от факторите с най-голямо значение. Докато повечето от популярните и желани марки поддържат висока цена, което превръща покупката на техен модел в сериозна инвестиция, то стратегия на Cluse е друга.

Марката усилено работи върху това да предлага часовници с добро качество на достъпна цена. Основната гама часовници на марката се предлагат в ценовия диапазон между 90-140$. Това е и едно от предимствата, които позволяват на марката толкова бързо да си спечели верни фенове на европейския пазар и отвъд него.

Минималистичен дизайн

Минималистичното течение придобива все по-голямо значение в модния свят. Семплата визия и минималното количество детайли са все по-търсени от потребителите, тъй като това превръща часовниците в аксесоар, който ще изглежда чудесно в комбинация с различно облекло и за различни поводи.

Тази универсалност превръща часовниците на Cluse във “вечнозелен” аксесоар, който запазва своята актуалност с годините и не се влияе толкова от скоростната смяна на тенденциите. Така че, ако търсите часовник с минималистична визия, Cluse има какво да ви предложат.

Богата гама от продукти

Имайки предвид, че брандът е създаден сравнително скоро, креативният екип на Cluse вече е разработил няколко успешни серии часовници. Сред тях си струва да обърнем внимание на Cluse Feroce Collection, а също Cluse Boho Chic Collection и Cluse La Vedette Collection, които следват семплата и минималистична визия на бранда.

Моделите от тези колекции са се превърнали в запазена марка на Cluse и са едни от най-разпознаваемите часовници, направени от тях.

Разбира се, брандът обича да изненадва. Пример за това са Cluse Le Couronnement Collection, които освен, че имат прозорче за датата, са украсени дискретно с малки блестящи камъчета за повече елегантност. Cluse La Tetragone Collection пък се отличава с квадратния корпус на моделите, който може да определим като по-скоро нетрадиционен за марката.


Богат арсенал от каишки

Каишката или верижката е 50% от всеки часовник. Затова и Cluse предлагат богата разнообразие от кожени и текстилни каишки, а също и метални верижки с различни плетки, с помощта на които да преобразите визията на вашия часовник.

Така не се налага да купувате няколко отделни часовника за всеки повод. Вместо това може лесно да промените каишката, като направите часовника по-ежедневен или пък го превърнете в истинско бижу за официален повод. Така че, ако сте от хората, които не обичат еднообразието в часовниците, от Cluse са помислили за вас.

Истински моден бум

Ако сте от хората, които обичат да носят това, което е модерно тук и сега, Cluse се превърнаха в бранд, който се радва на голяма популярност сред младите хора, а също и във инфлуенсърските среди. Така че това е още една причина, поради която бихте искали да имате техен часовник в колекцията си.

Той ще направи всяка визия по-модерна и ще придаде завършеност на тоалета ви. Като едновременно с това е практичен и удобен за носене.

Ако всичко това описва идеалния за вас часовник, разгледайте моделите на Cluse в онлайн магазина на Timedix.bg, където ще откриете разнообразие от часовници Cluse на изгодни цени.