Ревю на Guess часовници

Guess е популярна американска модна марка. Тя специализира в сферата на облеклото и обувките, като разполага както с мъжка и дамска, така и с детска, а отскоро и с бебешка колекция.

Изключително търсени напоследък са и аксесоарите с марка Guess. Американският бранд включва в колекцията си страхотни дизайнерски бижута в класически градски и младежки стил, но също така и уникални раници и чанти, които безспорно всяка година заслужават да попаднат на стрийт фешън фестивалите в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж. 

В този материал обаче днес ще се фокусираме върху един конкретен сегмент от селекцията с аксесоари, белязани с логото на Guess. Става въпрос за колекцията от часовници на американския моден гигант. 

Интересът към тях все повече се покачва не само поради относително бюджетната им цена, но и заради оригиналната визия, с която се откроява всеки един модел, пример за такъв е GUESS COLLECTION Y21005L3. Ако сте почитатели на марката, повече от задължително е да разполагате с поне един часовник от нейното портфолио. Но е и ключово, преди да направите конкретна покупка, трябва да се осведомите в детайли за асортимента, качеството и визията на моделите, създавани от американската марка. 

 

Накратко за историята на Guess часовниците 

Марката Guess е основана в края на миналия век. Началото ѝ е поставено през 1981 година от дизайнера Georges Marciano. Противно на очакванията и всеобщото мнение, часовниците от бранда не са кой знае каква новост. Всъщност, първите модели Guess  се появяват през 1984-та година, едва три години след дебюта на марката на модния свят, представяме ви и един от изисканите им модели – GUESS W1061L2 , който ви очаква в сайта ни. Интересно е, че тогава не излиза само един модел часовник или само една серия от такива. 

Оригинален дамски часовник GUESS W1061L2

Всъщност, компанията предлага на пазара цели три линии, познати под следните имена: GuessGuess Collection и Guess Steel. Веднага след като се появяват на бял свят, часовниците стават истински хит. Те допадат както на младежите, така и на дамите и господата от бизнес средите. Един от моделите, които вероятно познавате е мъжкото изкушение – GUESS W1075G5, разгледайте в сайта и направете вашата поръчка още днес.

Оригинален мъжки часовник GUESS W1075G5

Вероятната причина за подобен всеобхватен успех е вечният принцип, на който се базират дизайнерите от Guess, а именно умело да съчетават модерното с класическото, но и с функционалното и лесно приложимото както в ежедневието, така и за специалните поводи. 

 

Можем ли да говорим за високо качество на часовниците Guess?

Часовникът е специфичен аксесоар. Освен чисто естетическо, той има и реално практическо приложение. Колкото и да е красив и атрактивен един часовник, ако не ни върши работа, тоест не разполага с нужното качество, визията му на практика е без особено значение. Ето защо дали ще разглеждаме Guess, или друга марка, часовниците  трябва да отговарят на определен набор от критерии и фактори за надеждна употреба. 

Определено, часовниците от този американски моден бранд си заслужават всяка похарчена стотинка. През годините тези аксесоари си спечелват заслужено определения като „надеждни“, „качествени“ и „рентабилни“. Убедете се сами, спирайки се на този модел – GUESS Y16005L7.

Оригинален дамски часовник GUESS Y16005L7

Ако искате наистина привлекателен и стилен часовник от дизайнерска марка и най-голямото нещо, за което се притеснявате, е доколко актуален ще е той, тогава непременно заложете на Guess. Въпреки че дизайнерите в модните брандове не са склонни да инвестират кой знае колко големи за свръхмощни механизми, този американски производител се е постарал да задържи в колекциите си едно доста задоволително качество. 

 

Каква е средната цена на часовника Guess?

Както е при всички останали марки часовници, и Guess нямат строго определена цена за своите артикули. По-скоро става дума за ценови диапазон, в рамките на който можете да си подберете подходящ за вас модел. 

Обикновено един часовник Guess струва между 100 и 200 евро. Тази цена варира според различни фактори като например година на производство, наличие на специфични по-скъпи използвани материали или нови технологии. 

Тук е важно да ви дадем един важен съвет. Ако намерите часовник от марката със значително по-ниска цена от 100 евро, не се поддавайте на изкушението. По всяка вероятност става въпрос за некачествена реплика. Ако държите точно на тази марка, заложете на оригинални часовници Guess от надежден търговец, който предлага само 100% автентични продукти. 

 

Характерни особености на часовниците Guess

Ако все още не сте се сблъсквали с колекциите часовници от Guess, вероятно ще ви е интересно да разберете с какво се отличават те от останалите предложения от други брандове на пазара. 

Една от най-значителните особености на часовника от тази марка е, че той се придържа към нейния с години изграждан стил на младежко излъчване, 100% сходство с актуалните модни тенденции и най-вече отлично съотношение между удобство и оригинална визия. 

Други особености на Guess часовниците са:

  • Използван часовников механизъм: японският кварцов модел Miyota. Той е класически избор на часовниците среден клас, създавани от модни брандове като Guess. 
  • Продължителност на живота на батерията: около 2 години. 
  • Вид каишка: тук компанията залага на разнообразието, защото в крайна сметка е част от съвременната модна сцена. Спокойно можете да намерите както класически часовници от метална и кожена каишка, така и дизайнерски предложения с неповторима визия. Точно такава е налична в моделите часовници Guess, снабдени с каишка от сини джинси. Ако търсите нещо наистина уникално и различно, този аксесоар е идеален за вас. В допълнение, някои модели на марката разполагат и с гумени каишки, а по-скъпите предложения от Guess са изработени от висококачествено сребро. 
  • Дизайн на корпуса. Основната специфика тук е, че от Guess се фокусират върху разчупената визия на градския стил, комбинирана с многообразието от цветове. В действителност, тази марка часовници може пристига във всички нюанси на дъгата, като металните версии не опират само до сребристо и златисто, ами има и варианти от покритие с розово злато. Блясъкът е в основата на Guess часовниците, които ви очакват в сайта ни. Те са представен чрез богата палитра от камъни и интересна инкрустирана декорация. 

 

Часовник с марката Guess  е отличен избор както за дамите, така и за господата. Той разполага с множество предимства като цена, интересна визия и добро качество. За да се възползвате от тях пълноценно обаче, е повече от необходимо да търсите часовник от надежден търговец, който предлага само оригинални стоки. 

Напомняме ви, че в Timedix винаги можете да разчитате на 100% автентични часовници, като ние предлагаме и достатъчно богата колекция, създадена от американския бранд Guess.