Ревю на часовници Just Cavalli

Роберто Кавали – един от прочутите имена в света на модата, съчетава в творенията си почти невъзможното със стилно и елегантно. Италианският дизайнер не се нуждае от представяне, защото неговите часовници говорят много повече от всяка написана дума.

Още от началото на своето кариерно развитие той се отличава с големи и иновативни решения, които са изработени по най-добрия начин. Марката му е тази, на която си заслужава да обърнете внимание и да се насочите към перфектната колекция от часовници Just Cavalli.

Just Cavalli Glam Chic Snake

Един от изключителните часовници от колекцията му е Just Cavalli Glam Chic Snake. На първо място дизайнът му е невероятен и грабващ. Няма нищо по-впечатляващо от него и дори един семпъл тоалет би могъл да блесне с този аксесоар. Той е кварцов с батерии, а каишката му е стоманена. Цветовете, които преобладават са синьо и розово злато. Освен всичко това той е и водоустойчив, но ви предлагаме да го поставяте на сигурно място, когато се радвате на почивните си дни сред вода.

Дисплеят му е аналогов, което го прави още по-красив и удобен за употреба. Оребренията по цялата му каишка го правят още по-завладяващ, защото наподобява кожата на змия. Също така може да забележите силно изразена глава на кобра, която е в основата на самия часовник. По нея има красиво изработени циркони, които допълват цялостната визия.

Да не оставяме по назад уникалния син цвят, който ни дава кралско усещане, точно каквато е и самата змия. Цветът е поставен на степени и това дава възможност на светлината да се заиграе с циферблата. Липсата на числа го прави много изчистен и изискан, каквато е и дамата, която ще се спре на това екстравагантно чудо в историята на часовниците.

Just Cavalli Young

Ако вашият стил съчетава дързост, иновативност, но стил и екстравагантност, то Just Cavalli е точно за вас. Скъпоценните материали, всички страхотни форми, които са използвани наистина ще ви впечатлят и ще останете изненадани от похватите, които могат да се използват. Компанията винаги е изтъквана като онази, която се съобразява с утрешния стил и истината е, че винаги е изпреварила времето. Но не само дамските часовници са толкова страхотни, мъжките не отстъпват по нищо и това доказва мъжкият часовник Just Cavalli Young JC1G165M0055 

Общото между двата модела е страхотният син, кралски цвят, който се вижда веднага щом сложите часовника. Освен това тук има съвпадение в интересния начин, по който са представени стрелките. Имаме само няколко числа, които да ви подсещат, къде точно да погледнете за следващата си важна среща, в женският вариант това отсъстваше. Там има 3 циркона, които подсказват, къде е 3,6 и 9 часа.

В мъжкия модел има голямо наличие на метален цвят, което му придава извънземен и много впечатляващ вид. Всички стрелки и детайли са именно в тези цветове и това ни води към усещане за лукс и премереност. Нетрадиционният му вид всъщност не се оправдава от каишката, която бихме казали е доста предсказуема. Удобна, метална и широка за стилните мъже. Може да го носите с по-спортно елегантна визия или пък на официално събиране с колегите.

Запознаването с марката ще ви даде възможност да погледнете отвъд нормалното и очакваното. Намерете вашите нови любими модели, защото Just Cavalli ви предлага голямо разнообразие от най-доброто. В Timedix ще се насладите на перфектната изработка и страхотни модели, които предлага марката. Заложете на вашите любимци и не се колебайте да се доверите на новите.