Топ 3 часовници подходящи за спортуване

Активният начин на живот набира все по-голяма популярност сред хората от различни възрасти. Това никак не е учудващо, имайки предвид големите предимства, които редовният спорт предоставя на нашето тяло. В това число се включва не само изваяна фигура, но също понижаване на нивата на стрес, подобряване на общото здравословно състояние на организма и намаляване на проблемите със съня. Не случайно хората са казали, че спортът е здраве.

По принцип не се нуждаете от много, за да увеличите нивата на физическа активност. Желание и чифт маратонки са отлично начало. Все пак, ако искате да следите вашия прогрес да поддържате мотивацията си, подходящият смарт часовник ще бъде ваш верен помощник в това начинание.

За да ви помогнем, в следващите редове сме подбрали за вас 3 смарт часовници за спорт, които си струват инвестицията. Вижте кои са те:

GARMIN FĒNIX 6SGarmin бързо успя да се превърне в една от водещите марки на пазара за смарт часовници от високия клас, благодарение на иновативния си дизайн и множеството предлагани функции. Garmin Fenix 6S е мултиспорт GPS смарт часовник, част от една от най-популярните серии на марката. Дизайнът му е впечатляващ, но още по-впечатляващи са неговата здравина и издръжливост.

Моделът предлага богат набор от функции, които помагат да следите различни показатели за вашата ефективност по време на тренировка, като сърдечната честота, избягано разстояние, изгорени калории и др. Garmin Fenix 6S разполага и с предварително заредени спортни приложения за бягане, туризъм, плуване, катерене и още много други спортове – идеален избор за почитателите на разнообразните активности.

Позволява използването на музикални стрийминг приложения, като Spotify, а също и да бъде свързан с безжични слушалки посредством Bluetooth, за да слушате любимата си музика докато тренирате.

Още една изключително практична функция, която Garmin Fenix 6 PRO предлага е безконтактно плащане, чрез приложението Garmin Pay, така че вече не ви се налага да носите портфейла си с вас, докато спортувате.

HUAWEI BAND 4

Huawei Band 4 е последното попълнение в серията смарт гривни на марката, която се радва на голяма популярност. Този модел е изключително лек и удобен, което го прави практичен за използване докато тренирате във фитнеса или тичате навън.Huawei Band 4 е проектиран да измерва комплексни показатели за вашата физическа активност, които може да следите с приложението Huawei Health app. В този списък се включват крачкомер, изгорени калории, изминато разстояние, пулс и др.

Още една интересна функция, която този смарт часовник предлага, е проследяване и анализ на качеството на съня. Това е много полезна опция, тъй като качественият сън е в основата на правилното функциониране на организма.

Дизайнът е свеж и минималистичен, което е още едно от предимствата на модела. Батерията е издръжлива, а самата гривна предлага лесен и удобен начин за зареждане. Всичко това може да получите на достъпна цена.


GARMIN FORERUNNER® 945

Последното предложение, което ще ви представим отново идва от марката Garmin. Garmin Forerunner® 945, който е създаден за да удовлетвори нуждите на любителите на бягането, плуването и колоезденето.
Моделът разполага със специални сензори, които предоставят точни данни за физическото състояние на тялото ви във всеки един момент. Има GPS и пълноцветни карти, които помагат правилно да се навигирате, когато спортувате в непознат за вас терен.

Батерията издържа до 14 дни без зареждане, което е изключително практично. Garmin Forerunner® 945 впечатлява и със своята семпла и класическа визия, а също и устойчивост.

Поддържа функцията за безконтактно плащане Garmin Pay, а също така позволява да се свържете с различни музикални приложения, за да се наслаждавате на любимите си песни, докато тренирате.

Това бяха нашите 3 предложения за спортни часовници. Всеки един от тях ще откриете в онлайн магазина на Timedix.bg на атрактивни цени. Не пропускайте тази възможност да се сдобиете с модерен смарт часовник, който да ви помогне да постигате все по-голям прогрес с тренировките!