Продукти и поръчки

Часовниците в сайта оригинални ли са?

Да! Всички продукти в сайта са 100% оригинални, с гарантиран произход и доказано качество, без изключения и компромиси.

Как мога да потърся конкретен продукт?

Ако искате да намерите конкретен продукт, моля, използвайте модула за търсене, който се намира в горната част на страниците. Попълнете информацията за него вижте дали е наличен в сайта сред резултатите от търсенето.

Може ли фирма да направи поръчка във Вашия сайт

Да, Timedix.bg приема поръчки и от фирми. За да получите фактура, съдържаща Вашата точна информация, моля, попълнете полетата при регистрация или по време на самата поръчка.

Какво да направя, ако искам поръчката да бъде доставена на различен адрес, от този, който съм въвел при регистрация?

След като съберете желаните продукти в количката системата дава възможност да въведете адрес на доставка, различен от адреса във Вашия профил.

Mога ли да върна/заменя закупена стока и в какъв срок от време става това?

 • Да, можете, но има определени условия за това! Връщането на закупена стока от сайта на Timedix е възможно САМО в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката. Може да изпратите желаната стока завръщане до офис на Еконт в Плевен, ул. Сан Стефано 31Б, 5812, като разходите по доставката не се покриват от Timedix.
 • 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
 • В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 7 дни.
 • При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, ще бъде предоставена частична компенсация.
 • При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, Timedix запазва правото си да откаже рекламация.
 • При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на ОРС.
 • Замени на продукти се изпращат само до офиси на Еконт в страната, като доставката се покрива от Timedix.

Направих поръчка, но не получих имейл на електронната ми поща. Поръчката ми приета ли е успешно?

Не! Ако не сте получили автоматичен имейл на електронната ви поща, то това значи, че не сте успели да завършите успешно вашата поръчка. Това, което трябва да направите, е да се върнете в сайта, да следвате стъпките и да потвърдите поръчката. За да финализирате поръчката трябва само да маркирате, че сте съгласни с "Общи условия за ползване" и да натиснете "Потвърди поръчката".След като вашата поръчка е приета успешно, ще получите автоматичен email с потвърждение от нас.

За колко време ще пристигне поръчката ми?

Срока на доставка е от 1 до 3 работни дни, след приемане на поръчката, в зависимост от населеното място. Спедиторската фирма, която се грижи за вашите поръчки е Еконт.

Ако направите поръчка преди 16.00 часа, тя обикновено пристига на следващия работен ден.

Ако в поръчката ви има аксесоари със статус „Pre-order”, тя ще бъде изпълнена в рамките на 2 до 5 работни дни.


Каква е разликата в качеството на часовниците във всяка от категориите?

Качеството зависи от това, в какво състояние е всеки аксесоар. Всички продукти в сайта са 100 % оригинални и с доказан произход. Всеки от нашите часовници е с доказан произход и сертификат, който гарантира качеството им., зависимост от избора на категория :

 • „Нов“ - в отлично състояние в оригинална кутийка, няма дефекти, драскотини или повърхностни забележки.
 • „Като нов“ - в перфектно състояние, без забележки по часовника, но състоянието на опаковката (кутията) не отговаря на стандартите на Timedix за нов продукт.
 • „В много добро състояние“ - има минимални повърхностни забележки или дефекти в по-голям част от незаблежима с порсто око, има съвсем леки следи от употреба, или оригиналната опаковката (кутията) е била заменена (или липсваща), за да предпази продукта по-добре, ние ги поставяме в категория „в много добро състояние“.
 • „В добро състояние“ - има сравнително големи повърхностни забележки или дефекти и/или липсват части, ние поставяме етикета за състояние „добро“. Възможно е оригиналната опаковка (кутия) да е заменена или да липсва.
 • „Употребявани – приемливо състояние“ - има следи от употреба, включително надрасквания, вдлъбнатини или други естетически проблеми. Те са представени са описания за качество и възможни дефекти или повърхностни забележки.

Управление на профила

Не мога да си спомня паролата за профила ми. Какво да направя?

Ако не можете да си спомните паролата, моля, използвайте опцията за забравена парола в страницата за вход.

Как мога да променя информацията в профила си?

За да направите промени в профила си, моля, влезте с парола и изберете опцията за актуализиране на профил, която се намира в секция Моят профил.

Имам ли нужда от регистрация, за да правя покупки?

Ако желаете да направите поръчка в сайта, то трябва да направите регистрация. Регистрация може да бъде направена и след като изберете продуктите си (по време на изпращане на поръчката).

Мога ли да променям поръчката си след като я направя?

Ако желаете да промените поръчката си, моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта. Моля, въведете номера на поръчката. Номерът на поръчката можете да намерите в секцията "Проследяване на поръчка".

Мога ли да видя историята на поръчките си?

Да, можете прегледате всички поръчки, правени през сайта ни чрез секция "Проследяване на поръчка".

Общи въпроси

Бих искал да закупя продукт, който не е наличен. Как мога да го направя?

За повече информация относно наличността на продукта, моля, свържете се с нас чрез контактната форма в дъното на страниците на сайта.

Бих искал да получа допълнителна информация, която не е налична в сайта. Какво да направя?

Моля, използвайте контактната форма на сайта, за да се свържете с нас.