Най-продаваните модели часовници за 2021г.

Часовникът е аксесоар, който допълва почти всяко облекло и е неизменна част от ежедневието на всеки от нас. Именно затова е много важно да изберете най-подходящия за вашето ежедневие модел или да разгледате кои са най-продаваните през изминалата година. Затова в днешната статия ще ви запознаем с моделите и марките, които привлякоха вниманието на любителите на качествените часовници през 2021г. Вижте кои са те:

Моделите и марките часовници на 2021г.
Една от марките, която е най-разпознаваема и винаги оглавява класациите,  е Casio. Освен, че се занимава с производството на часовници, може да намерите калкулатори, дневници и дори електронни музикални инструменти, произведени от марката. През годините тази компания привлече потребители и различни бизнес предприятия, защото техните производства са наистина качествени и много здрави.

Моделите, които бяха сред най-желаните за изминалата година са всички варианти на G-SHOCK, които се прославиха като едни от най-издръжливите спортни моделите на марката. А относно по-ежедневните и официални модели, потребителите се спират на Casio Collection, които имат по-елегантен дизайн, изчистен и подходящ за работна среда и бизнес срещи.

Citizen е другата любима марка, особено на мъжката част от потребителите. Това е японска компания, която е лансирана през 1918г. Определено това е изборът на много мъже, като моделът, който се харесва най-много е BNO100-42E. Стилен модел, който допада на по-зрелите мъже и допълва стайлинга им.

Марката има много разпознаваем дизайн и е позната в целия свят, като една от най-добрите в производството на часовникови механизми и класически, но интересни модели. Моделите от марката са с по-специална технология, която е с грижа за околната среда. Това ги прави наистина специални, а любителите им са впечатлени от изненадите, които непрекъснато им се поднасят. Повече моделите може да разгледате на Timedix.bg.

Michael Kors е марка, която е основана през 1981 г. в Манхатън. Самите моделите показват невероятната класа, която градът има през онези години. Може да забележите изящната им изработка, както и много интересни модели, които ще допаднат на ценителите. Един от невероятните часовници, който е предпочитан от мъжете, е МК-2256 и това не е случайно. Той е изключително елегантен и определено трябва да се носи от мъж, който има силно присъствие и енергия. Изящен дизайн, който е изчистен, но носи характер. Подходящ е за специални поводи или за ежедневно носене, ако стилът ви е такъв.

Всички дизайни на часовници от марката са вечни и се славят с изключителна изработка и здравина. Всеки човек би намерил подходящ модел от тази марка, защото отговарят и на най-изтънчените желания. Тези часовници са с кварцов, механичен и винаги са в крак с новите тенденции.

Аксесоарът, който може да разказва истории! Именно той присъства в стайлинга на много известни личности. Затова е важно да залагате на модели, които отговарят на вашия стил и са подходящи за вашият начин на живот. През изминалата година марките и моделите, които ви представихме, успяха да привлекат вниманието със здравина, оригиналност, класа, но и удобство.

Залагайте на любимите си марки, а ако имате нужда от помощ не се колебайте да се свържете с консултантите в сайта на Timedix.bg.

Бъдете смели и вземете най-добрия часовник, който да описва стила ви. Кой е моделът, към който се насочихте вие?