5 причини защо да изберем часовник Daniel Wellington

Daniel Wellington е относително млад бранд за часовници, сравнен с марки като Seiko, които са на пазара повече от век. Въпреки това, през последните години той успя да натрупа значителна популярност сред любителите на стилните аксесоари и техните модели се превръщат във все по-предпочитан избор.

Вероятно вече се питате на какво дължат славата си Daniel Wellington и струва ли си да добавите техен модел в колекцията си? За да ви отговорим на тези въпроси сме подготвили 5 убедителни причини защо да изберем часовник Daniel Wellington. Вижте кои са те:

Минималистичен и модерен дизайн

Сигурни сме, че много пъти ви се е искало да притежавате часовник, който да е толкова универсален, че да изглежда еднакво добре както с ежедневното ви облекло, така и за поводите, които изискват да бъдете елегантни.

Минималистичният дизайн, запазена марка на Daniel Wellington, ще ви изненада със семпла, но едновременно с това модерна визия, подходяща за всеки повод.

Часовниците също така предлагат възможност за сменяне на каишката, като може да изберете между модерна метална верижка, традиционна кожена каишка или емблематичната за часовниците с тази марка – NATO каишка, която вдъхновя основателя на бранда Филип Тайсъндър да създаде първата колекция часовници на марката.

Непреходен стил

Модата се променя, стилът остава вечен – със сигурност сте чували тази фраза. Повече от вас вероятно са страдали от импулсивни покупки, които са били изключително модерни, но скоро след това никога повече не искате да носите.

Изчистеният от излишни елементи и украси дизайн и универсалната унисекс визия, гарантира непреходност, която ще ви позволи да се радвате на вашия нов часовник в продължение на година, а той да изглежда винаги стилен и модерен. Това е един от онези класически аксесоари, които си струва да добавите към колекцията ви, защото винаги ще стоят добре.

Достъпни маркови часовници

Часовниците Daniel Wellington попадат в категорията на сравнително достъпните маркови часовници, които предлагат много добро съотношение между цена и качество.

Ценовият диапазон на най-популярните модели часовници се предлагат обикновено варира между $149 и $229, което ги прави значително по-достъпни от други известни брандове в часовникарската индустрия, които са изградили репутация на едни от най-търсените и висококачествени часовници в света.

Корпоративната социална отговорност на компанията Daniel Wellington

Съвсем не е тайна, че новото поколение потребители са много по-склонни да подкрепят брандове, които застават зад каузи или казано по друг начин инвестират в корпоративна социална отговорност. Компанията за часовници Daniel Wellington използва електричество генерирано почти изцяло от възобновяеми източници на енергия, също така компанията залага на специална хартия, от сертифицирани гори, в които е запазено природното разнообразие.

Компанията е приоритизирала своето устойчиво развитие и опазването на околната, среда, което е още една причина почитателите на марката да инвестират в техните часовници.

Още една причина защо да изберем часовник Daniel Wellington

В онлайн магазина на Timedix.bg може да откриете специално подбрана селекция часовници Daniel Wellington на още по-атрактивна цена и да се сдобиете с един модерен, стилен и универсален аксесоар, който ще краси всеки ваш тоалет. Ако тези причини са били достатъчно убедителни за вас, не пропускайте да разгледате нашите актуални предложения още сега!