Абсолютно най-добрите мъжки часовници под 220 лв.

Часовниците са аксесоар, превърнал се в неизменна част от нашата визия. Ако през изминалите няколко века ръчния или джобния часовник са били привилегия само на високопоставените личности от хайлайфа – то днес всеки може да носи такъв. И не само това – съществуват толкова много различни модели, че може да се намери подходящ часовник за всеки тип хора, стил и визия. В тази статия ще ви представим най-добрите мъжки часовници под 220лв. които освен добрата си цена, притежават и отлично качество.

ESPRIT ES109441002 МЪЖКИ ЧАСОВНИК


Отличаващ се с елегантната си визия, марковият часовник впечатлява и с добро качество. Несъмнено той подхожда на господата, които предпочитат спортно-елегантния стил. Кожената му каишка стои добре както на официална риза, така и на ежедневна тениска. Механизмът му е кварцов и работи на батерии. Също така часовникът е и водоустойчив – издържа до 50м. под водата. Комбинацията от привлекателна визия и високо качество му позволява да бъде използван във всякакви условия без риск от повреда.

SO & CO NEW YORK 5017.1 МЪЖКИ ЧАСОВНИК


Този часовник е идеален за всеки мъж, предпочел динамичния начин на живот в големия град. Визията му е комбинация от стил, класа и качество. Тя въобще не е задължаваща, благодарение на което, може да се носи с различни типове облекло. Механизмът му е кварцов, а корпусът – кръгъл с кристално стъкло. Каишката на часовника е направена от стомана и много трудно може да бъде скъсана, което повишава издръжливостта му. Стъклото може да бъде надраскано сравнително трудно и ако се поддържа качествено, може да издържи с години.

NIXON A045001-00 МЪЖКИ ЧАСОВНИК

Стилен, минималистичен и много надежден – това са само част от положителните качества на мъжкия часовник Nixon. Каишката от стомана придава лукс на визията му, а черният цвят подхожда на абсолютно всеки тип облекло, без значение от цветовата гама. Часовникът притежава висока водоустойчивост и е отличен за аматьорски гмуркания до 100м. под вода. Дисплеят му е аналогов с кръгло минерално стъкло, което впечатлява с издръжливостта си. Часовниците марка Nixon пасват отлично на динамичните мъже, които освен привлекателна визия, притежават и спортен дух.

JOSHUA & SONS JS64BK МЪЖКИ ЧАСОВНИК

Марката Joshua & Sons пресъздава прекрасното усещане от “обикновеното” и малките неща в живота. Часовникът е отличен за ежедневна употреба, която не включва потапяне под вода. Той е практичен и може да се носи с ежедневни дрехи или спортно облекло. Каишката му е силиконова, а корпусът му има диаметър 49мм. което го прави отличен за засичане на време докато правите своя сутрешен крос. Кристалното му стъклено покритие е издръжливо на надрасквания и при качествена грижа, може да запази блестящия си вид за дълг.

Представихме ви най-продаваните часовници под 220лв. до момента, подхождащи на всеки тип мъж в обществото. Моделите са идеални за лична употреба или за подарък на любим човек. Кой от тях ви хареса най-много и кое в него ви впечатли? Споделете с нас в коментарите!