Най-популярните марки часовници в света

Не толкова за научаване на часа, колкото за луксозен аксесоар и показване на статус – ръчен часовник. Часовник с механизъм, който да допълва изцяло неговата същност и вашия стил. Часовник, който се забелязва отдалече и който ще доведе до много въпроси и възхищение.

Такива са часовниците от най-популярните марки в света. Онези, на които се възхищавате по рекламите и онези, които можете да познаете веднага щом видите. Това са марките, които са се доказали в годините, с устойчивост на модела, удобство и страхотната си изработка.

Casio

Най-разпознаваемите часовници, които са и най-разпространените. Това са часовниците, които може да намерите за различните бюджети, което ги прави предпочитана марка за много клиенти. Носени от уважавани спортисти, предпочитани от актьори и достъпни дори за обикновения човек, се превръщат в марката, която си заслужава да проверите.

Rolex

Това е възможно най-разпознаваемата и известна марка в света. Часовниците от марката са носени от много известни личности, които го ползват, като показател за платежоспособност и красиво допълнение към тоалетите им. Всеки модел е уникален шедьовър, до който си заслужава да се докоснете. Истинско произведение на изкуството, за всички световни стандарти.

Cartie

Това е френска компания, която произвежда, не само часовници, но и бижута, които са с уникална изработка, съсредоточени върху женските модели, защото са изтънчени, луксозни, богати и бляскави. Часовниците от тази компания се славят с невероятното си изящество, перфектните извивки, луксозният завършек и наличие на множество скъпоценни камъни.

Patek Philippe

Най-точните часовници в света, това е така, заради тяхната механика. Всеки модел е уникален шедьовър, с висок стил и уникалност. Сред любителите на тези аксесоари са царе, известни личности, бизнесмени, спортисти и всеки късметлия, който може да си позволи това уникално бижу.

Vacheron Constantin

Швейцарски часовници, които съчетават в себе си класика и консервативен, но модерен стил. Тези часовници са сред уникатите, които не можете да срещнете във всяка марка. Много са разпознаваеми, особено сред богатите и известните. Освен това тези часовници имат допълнителни функции, които правят опита на клиента, още по-идеален.

Audemars Piguet

Екстравагантната марка! Марката е и в рекордите на Гинес, за най-деликатен часовник в света. Уникална изработка, която е значително по-различна от познатите модели на другите известни марки. Изключително скъпа, заради изтънчената си изработка, която отговаря и на най-капризните клиенти.

Panerai

Основата през 1860г. се развива успешно в целия свят, като е с голяма точност, надеждност, изисканост, има стилен, италиански дизайн, който пленява веднага. Всеки нов модел се превръща в истинско бижу, което се отличава с уникалност и стилен дизайн. Марката е предпочитана от известните личности – Брат Пир, Том Ханкс, Орландо Блум и др.

Franck Muller

Невъзможно е да видите този дизайн и да го сравните с друга марка, освен с тази. Идентифицират се с уникален и много нестандартен дизайн, който може да се види в почти всеки модел. Циферблатът е с нестандартни номера, което го прави още по-екстравагантен.

Фенове на марката са Антонио Бандерас, Дмитрий Медведев и др.

Бреге

Марка на повече от 230 години, истински ретро стил, който е с уникални часовникови механизми. Историята на марката започва през 1775г. и до днес се позиционира на пазара, като една от най-класическите макри, които се славят със страхотни винтидж модели, които да отговарят на изисканите вкусове.

Hublot

Новобранецът, само на няколко години, защото марката е създадена съвсем скоро, през 1980г. Марката означава “прозорец”, като моделите са с необичайна, гумена каишка, а приликата на първите модели на марката, с люк на кораб, е впечатляваща. Часовникът и златото се вливат идеално в основите на моделите, а украсата от скъпоценни камъни е идеалният завършек. Марката има голямо влияние върху модата и всяка година дизайнерите се изненадват от решенията на специалистите в компанията.

TAG Heuer

Невероятна изработка, която сместа в себе си различни текстури и съчетания на метали и материи. Уникална точност, надеждност, а моделите могат да се борят за международни изложби. Уникално механично движение, безупречен стил, който не случайно е оценен от богати и известни.

Коя е марката, която отговаря най-добре на вас?