Най-популярните марки часовници в света

Не толкова за научаване на часа, колкото за луксозен аксесоар и показване на статус – ръчен часовник. Часовник с механизъм, който да допълва изцяло неговата същност и вашия стил. Часовник, който се забелязва отдалече и който ще доведе до много въпроси и възхищение.

Такива са часовниците от най-популярните марки в света. Онези, на които се възхищавате по рекламите и онези, които можете да познаете веднага щом видите. Това са марките, които са се доказали в годините, с устойчивост на модела, удобство и страхотната си изработка.

Casio

Най-разпознаваемите часовници, които са и най-разпространените. Това са часовниците, които може да намерите за различните бюджети, което ги прави предпочитана марка за много клиенти. Носени от уважавани спортисти, предпочитани от актьори и достъпни дори за обикновения човек, се превръщат в марката, която си заслужава да проверите.

Rolex

Това е възможно най-разпознаваемата и известна марка в света. Часовниците от марката са носени от много известни личности, които го ползват, като показател за платежоспособност и красиво допълнение към тоалетите им. Всеки модел е уникален шедьовър, до който си заслужава да се докоснете. Истинско произведение на изкуството, за всички световни стандарти.

Cartie

Това е френска компания, която произвежда, не само часовници, но и бижута, които са с уникална изработка, съсредоточени върху женските модели, защото са изтънчени, луксозни, богати и бляскави. Часовниците от тази компания се славят с невероятното си изящество, перфектните извивки, луксозният завършек и наличие на множество скъпоценни камъни.

Patek Philippe

Най-точните часовници в света, това е така, заради тяхната механика. Всеки модел е уникален шедьовър, с висок стил и уникалност. Сред любителите на тези аксесоари са царе, известни личности, бизнесмени, спортисти и всеки късметлия, който може да си позволи това уникално бижу.

Vacheron Constantin

Швейцарски часовници, които съчетават в себе си класика и консервативен, но модерен стил. Тези часовници са сред уникатите, които не можете да срещнете във всяка марка. Много са разпознаваеми, особено сред богатите и известните. Освен това тези часовници имат допълнителни функции, които правят опита на клиента, още по-идеален.

Audemars Piguet

Екстравагантната марка! Марката е и в рекордите на Гинес, за най-деликатен часовник в света. Уникална изработка, която е значително по-различна от познатите модели на другите известни марки. Изключително скъпа, заради изтънчената си изработка, която отговаря и на най-капризните клиенти.

Panerai

Основата през 1860г. се развива успешно в целия свят, като е с голяма точност, надеждност, изисканост, има стилен, италиански дизайн, който пленява веднага. Всеки нов модел се превръща в истинско бижу, което се отличава с уникалност и стилен дизайн. Марката е предпочитана от известните личности – Брат Пир, Том Ханкс, Орландо Блум и др.

Franck Muller

Невъзможно е да видите този дизайн и да го сравните с друга марка, освен с тази. Идентифицират се с уникален и много нестандартен дизайн, който може да се види в почти всеки модел. Циферблатът е с нестандартни номера, което го прави още по-екстравагантен.

Фенове на марката са Антонио Бандерас, Дмитрий Медведев и др.

Бреге

Марка на повече от 230 години, истински ретро стил, който е с уникални часовникови механизми. Историята на марката започва през 1775г. и до днес се позиционира на пазара, като една от най-класическите макри, които се славят със страхотни винтидж модели, които да отговарят на изисканите вкусове.

Hublot

Новобранецът, само на няколко години, защото марката е създадена съвсем скоро, през 1980г. Марката означава “прозорец”, като моделите са с необичайна, гумена каишка, а приликата на първите модели на марката, с люк на кораб, е впечатляваща. Часовникът и златото се вливат идеално в основите на моделите, а украсата от скъпоценни камъни е идеалният завършек. Марката има голямо влияние върху модата и всяка година дизайнерите се изненадват от решенията на специалистите в компанията.

TAG Heuer

Невероятна изработка, която сместа в себе си различни текстури и съчетания на метали и материи. Уникална точност, надеждност, а моделите могат да се борят за международни изложби. Уникално механично движение, безупречен стил, който не случайно е оценен от богати и известни.

Коя е марката, която отговаря най-добре на вас?

Подобни статии

Митове за Часовниците
Митове за Часовниците
От мига, в който започваме да отмерваме времето, магическите движения на тиктакащите устройства не спират да ни удивляват. От слънчеви часовници до джобни часовници, през механичните до модерните ...
Швейцарски Часовници
Швейцарски Часовници
Тайната на качествените швейцарски часовници и кое ги прави най – желани вече повече от 6 века. Изразът „швейцарско производство“ винаги е бил свързван с класа, елегантност и качество, и това е...
Интересни факти за ръчните часовници, които много хора не знаят
Интересни факти за ръчните часовници, които много хора не знаят
Всяко едно изобретение е пълно с интересни факти около себе си. Може да бъде повлияно от странна история или пък изобретателят да е бил странен човек. Именно затова в днешната статия ще ви запознаем...
Добра инвестиция ли е закупуването на скъп часовник и как се променя цената му с времето?
Добра инвестиция ли е закупуването на скъп часовник и как се променя цената му с времето?
Всеки човек достига до извода, че трябва да направи от своите спестявания наистина добри инвестиции. Именно затова много любители на часовници инвестират парите си точно там. Как да направите...