Топ 5 луксозни часовници за Април 2019 от Timedix

Да си модерен и практичен, да си елегантен и делови – всеки мъж може лесно да постигне това с класацията на Онлайн магазин Timedix за Топ 5 на най-търсени маркови часовници за април 2019 година.

Часовниците, които ви представяме, са част от богатия луксозен каталог с подбрани маркови ръчни часовници на намалени цени, от Timedix . Моделите са оригинално производство на някои от най-разпознаваемите и търсени брандове в световен мащаб, а цените им са сред най-добрите на пазара.

Swiss Military Hanowa 06-4277.33.007

Това е класически мъжки часовник с изискана визия, който е издръжлив на времето, но също така подхожда и допълва всеки един тоалет. Самата компания проектира своите модели в тясно сътрудничество с едни от най-известните часовникарски компании в Швейцария. Също така, компанията е и с дългогодишна история – датира още от 1963 година и оттогава до днес е легендарна със своята точност и прецизност.

Може би се досещате, че самото име на часовника Swiss Military Hanowa е вдъхновено от швейцарската армия, която е популярна със своята издръжливост във всякакви условия. Часовникът по същият начин е издръжлив дори и в екстремни условия – много студени или много високи температури, дъжд, вятър и др.

Casio Wave Ceptor LCW-M170TD-1AER Men’s Watch

Следващият часовник, който  ще ви представим е подходящ за бизнес мъже, които искат винаги да са точни, където и да се намират, но и изискани и елегантни. Часовникът Casio Wave Ceptor LCW-M170TD-1AER разполага с автоматично сверяване, което се случва за секунди, където и да се намирате. Самата серия Wave Ceptor е една от най-известните и много предпочитана от мъжете, а също така е и подходяща за подаръци.

Часовникът разполага и с каишка, която е водоустойчива до 50 метра. Корпусът му е устойчив на удари и други подобни наранявания. Името на компанията е известно с това, че работи в сътрудничество с Швейцария, на което се дължи точността и фината изработка.

Lindberg & Sons LS15H6 Men’s Watch

Качество, изисканост и ефективност са ценностите, които вдъхновяват Lindberg & Sons да създадат своя модел LS15H6 за всеки един уважаващ себе си мъж, който иска да е елегантен, стилен и точен във всяко едно отношение.

Външният вид на часовника красноречиво говори за перфекционизма на марката към детайлите и изяществото, а класическият модел го прави за всички видове бизнес господа от всяка дена сфера.

Часовниците на марката се славят с мотото си „Производство във всеки детайл“ и определено това напълно им приляга. Част от материалите, които използват за направата на всеки един часовник са неръждаема стомана, сапфирено стъкло и естествена кожа.

Citizen AS4050-51E Men’s Watch

Citizen се славят с високо качество и фина изработка, но този часовник е цяло произведение на изкуството. Всяка вечер той издава звук за автоматична настройка, спрямо атомния часовник. Хронографът пък дава възможност да се измерват точни отрязъци от време.

Каишката, а и корпусът са от титан, което прави лек за носене. Сапфиреното му стъкло го прави още издръжлив, а водоустойчивостта  му е до 200 метра. Този часовник е едно изискано допълнение към аксесоарите на всеки един мъж и го прави подходящ във всяка една ситуация – от бизнес среща на най-високо ниво до екстремни спортове.

Както споменахме по-горе, самата компания работи в тясно сътрудничество с Швейцария, откъдето всъщност е вдъхновено и името. Тя е дългогодишен символ на качество, стил, издръжливост и ефектност, което я поставя на челни позиции различни класации за мъжки часовници. Всеки един продукт от нея е подходящ за подарък и отлично допълнение към визията.