Стани търговец

Стани търговец

Желаете ли бързо и лесно да изкарвате допълнителен доход? То тогава нашата програма „Стани търговец“ е точно за вас! Предлагаме ви нашите продукти на преференциални цени, при закупуване на стока на едро. Ако имате физически или онлайн магазин, или се занимавате с дропшипинг, то вие сте само на стъпка от възможността да предлагате нашите часовници. Възползвайте се от автоматизираната ни система, чрез CSV или XML файл и добавете нашите пордукти с помощта на няколко клика.
Моделът на работа е подходящ за тези от вас, които искат да избегнат оперативната работа по търсене на продукти, създаване на професионални снимки и спецификации. За вас остава единствено удоволствието от получаването на стоката на цени под пазарните, което ще ви помогне да повишите вашите лични печалби.

Подходящо е за:

Всеки, който желае допълнителен месечен доход, както и да повиши приходите си.

За тези, които нямат начален капитал, но искат да стартират свой онлайн бизнес.

Всички останали, които желаят да работят от комфорта на своя дом, без началник и без фиксирани работни часове.

За всички, които не харесват административната работа и търсят качествени доставчици на оригинални продукти.

Ако се притеснявате да поръчвате от чужбина и се страхувате, че продуктите ви може и да не пристигнат или ако пристигнат, да не са в това състояние, което е било описано.

Как ние ви улесняваме?

  • Даваме ви продукти на цени, под пазарните, с които можете да достигнете до високи печалби.
  • Спестяваме ви време от намирането на качествени и най-вече оригинални часовници.
  • Предлагаме ви голяма гама от продукти, от които можете да изберете само тези, които ви харесват и смятате, че можете да продадете. Нови продукти се зареждат ежемесечно, а наличността може да видите от сайта ни в реално време.
  • При желание от ваша страна, ние ще ви изпратим професионални снимки за всеки един продукт, които можете да използвате. В случай, че някои продукти имат забележки по тях, то ние ще ви предоставим адекватни снимки, на които ще се вижда точният проблем и така клиентите ви ще знаят какво точно закупуват от вас.
  • Бърза доставка, като можете да бъдете сигурни, че тя ще пристигне в срок.
  • Ще ви предоставим файл, в който ще бъде описана стоката, която закупувате (със заглавията и количествата на продуктите) , за да ви спестим време от административна работа.
  • Цените са в български лева, така че избягвате притеснението от обмяна на валути и доставки от чужбина.
  • За всички, които желаят да се занимават с дропшипинг – избягвате притеснението как ще се съхранява продукцията, кой ще я опакова и как ще се  изпрати до крайния клиент.
  • Ние сме на ваше разположение за въпроси всеки ден от седмицата и ще можете да се възползвате от нашия дългогодишен опит в бизнеса с часовници. За вас оставяме насладата да работите с качествени и оригинални продукти, като в края на месеца ще получавате един добър доход. Попълнете формуляра на страницата и се свържете с нас.

Формуляр