Историята на Timedix


Историята на Timedix започва с един млад екип от ентусиасти, който решава да осъществи идеята си да търси маркови  часовници, които да доставя бързо, лесно и удобно, като ги предлага на достъпни цени. Така се ражда идеята за онлайн магазин, в който се предлагат оригинални часовници на световновноизвестни марки. 

Първоначално екипът предлага преоценени модели, които преминават през специална проверка от опитни часовникари. Това дава възможност на крайните клиенти да купят скъпи часовници на доста атрактивни цени. Впоследствие концепцията се променя и от 2021 година насам Timedix се фокусира изцяло върху продажбата на чисто нови оригинални часовници на световни брандове. В момента те заемат 99% от цялата стока в магазина. 

През 2022 година екипът на Timedix отвори свой физически магазин в гр. Пловдив, ж.к. „Тракия“, ул. „Вълко Шопов“ 2Б. Той предлага голямо разнообразие от маркови часовници, които се отличават с модерен дизайн, атрактивни цветове и множество функции.Какво Ви предлага Timedix?


  


Timedix предлага подбрани маркови часовници на достъпни цени. Всички продукти са 100% оригинални, специално подбрани модели на известни световни марки. Убедете се сами! 

Тук можете да откриете номенклатура от над 11 000 модела часовници, бижута и аксесоари, както и богата селекция от над 100 марки, сред които Casio, Versace, Just Cavalli, Citizen, Orient, Seiko, Esprit, Emporio Armani, Calvin Klein, Daniel Klein, Hugo Boss, Philipp Plein, Swiss Alpine Military, както и още много други. Защо да изберете Timedix.bg?


Timedix.bg е един от най-разпознаваемите и бързоразвиващи се онлайн магазини за продажба на оригинални маркови часовници в България. С цел максимално улеснение и удовлетворение, всички клиенти на Timedix.bg получават:

+ Бърза, лесна и удобна форма за поръчка;

+ Екип от висококвалифицирани консултанти, които ще отговорят на всички Ваши запитвания и ще Ви помогнат в избора на най-подходящите за Вас продукти;

+ Възможност за закупуване на стоки на лизинг;+ Голям избор от модели на склад;

+ Доставка на модели, които не са налични в момента в онлайн магазина, но могат да бъдат доставени в шоурума в гр. Пловдив, от който могат да бъдат получени лично или да бъдат доставени до желан адрес в цялата страна;

+ 2 години гаранция на всички нови часовници и 1 година за преоценените